Interieurcomponiste voor interieurarchitecten

Ben je op zoek naar kunst en decoratie voor het interieur van één van jouw klanten? Of wil je hier in de toekomst meer op inzetten bij potentiële klanten? Hou je van het uittekenen van het plan en het bepalen van de grote lijnen van het interieur van jouw klant? Maar je hebt geen zin om je klanten te begeleiden bij het maken van de keuze van details? En je bent bang dat jouw globale plan van eenheid in het water zal vallen omdat de klant de verkeerde keuze maakt op het gebied van kunst- en decoratie?

Dan ben je aan het juiste adres bij De Tuin Der Kunsten.

Als expert in het selecteren en combineren van authentieke kunst, antiek en decoratie, is het mijn doel om interieurs warm en gezellig te maken. Kunst, antiek en decoratie toevoegen die een interieur af maken. Ik ga voor kunst met een ziel. Waar je een goed gevoel bij krijgt, dat je blij maakt of ontroert. Dat je herinnert aan een bepaalde plek of moment. En dat natuurlijk de ruimte warm en gezellig maakt.

Ik hou rekening met de bestaande elementen. Misschien heeft de klant al items staan die herinneren aan een bepaalde plek of moment maar alle kunst- en decoratieartikelen in het huis moeten in eenheid verbonden worden. Dit kan ik door het aanbrengen van subtiele kunst- en decoratieobjecten.

Geïnteresseerd in kunst en decoratie voor een interieur van één van jouw klanten?

Wil je net dat beetje meer in een interieur? Dat beetje meer kleur, dat beetje meer kunst en decoratie? Boek hier een gratis kennismakingsgesprek. Ik adviseer jou met plezier.

 

tendens.tv

Welkom in De Tuin Der Kunsten

Enkele KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
Nederland


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring