Voor haar

Heb je een kunstzinnige mama of vrouw die graag van een gezellig interieur houdt dat anders is? Heeft zij een unieke persoonlijkheid en stijl? Ziet jouw moeder of echtgenote graag authentieke mooie dingen met een ziel? Verandert ze graag eens haar kleurrijke interieur? Heeft ze daarvoor een budget voor ogen tussen 20 en 1.500 euro? Zijn typische woonwinkelinterieurspullen, die je op elke hoek van de straat ziet, niets voor haar? Want ze hebben geen ziel en zijn in grote oplages gemaakt?

voor hem

Heb je een papa of man die zich graag verdiept in boeken? Die graag in zijn comfortabele zetel geniet van mooie dingen? Die net iets betere kunst wil dan het gros op tweedehandssites? Maar hij heeft geen zin om buitenshuis te komen om een galerij te bezoeken? Heeft jouw man een mooie vintage collectie? Maar wil hij die nog uitbreiden?

Binnen 2 minuten geregeld!

Heb jij een druk bestaan en vind je het moeilijk om het juiste cadeau te kopen maar weet je dat je met een kunst- en decoratiebon haar/hem heel gelukkig maakt? Bij Tuin der Kunsten kun je een digitale kunst- en decoratiebon kopen. In enkele simpele stappen kan je deze cadeaubon aankopen en het interieur van jouw moeder, vader of partner nóg persoonlijker maken!

Om een geliefde te verrassen met een originele cadeaubon kun je steeds hier terecht.
1. Kies zelf het bedrag.
2. Personaliseer jouw cadeaubon aan de hand van een zelfgeschreven tekstje.
3. Ontvang de kunst-en decoratiebon direct in jouw inbox!
4. Druk de cadeaubon af en overhandig ze met veel liefde!
Gemakkelijk toch? Ga snel aan de slag en klik hier! Wil je het saldo op je kunst- en decoratiebon checken? Klik dan op de button hieronder.

ENKELE KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
Nederland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring