INTERIEURCOMPONISTE voor etalagisten

Kunst en decoratie als frisse toets voor een etalage. Van schilderijen tot handgemaakte authentieke decoratie. Ben je hier naar op zoek? Of wil je hier in de toekomst meer op inzetten bij potentiële klanten? Dan ben je aan het juiste adres bij De Tuin Der Kunsten. Ik sta jullie bij tijdens de opdracht.

Matching Elegance

Als expert in het selecteren en combineren van authentieke kunst, antiek en decoratie, is het mijn doel om interieurs en dus ook etalages warm en gezellig te maken. Kunst, antiek en decoratie toevoegen die een etalage af maken. Ik ga voor kunst met een ziel. Waar je een goed gevoel bij krijgt, dat je blij maakt of ontroert. Wist je trouwens al dat het aantrekkelijk maken van bedrijfsruimtes ook fiscaal aftrekbaar is?

Geïnteresseerd in kunst en decoratie voor een etalage?

Wil je net dat beetje meer kleur dat beetje meer kunst en decoratie? Boek hier een gratis kennismakingsgesprek. Ik adviseer jou met plezier. Kijk ook gerust in onze collectie. Elk item is te huur op weekbasis. 

 

Enkele KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
Nederland


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring