Ik wil kunst, antiek of decoratie kopen

 • Alles wat een kunstzinnig en authentiek is. Geen nieuwe dingen, perfectie kan maar is niet noodzakelijk. Van een jaren 60 schilderij kan het kader eventueel verweerd zijn of er in een vintage stoel kan er een barst zitten. Dit draagt bij tot de charme van het item. Dit staat uiteraard vermeld in de omschrijving van het product.
 • Alles wat volgens jou bijdraagt tot het warmer en gezellig maken van jouw huis op een kunstzinnige manier.
 • Alle kunst, antiek en decoratie die behoren tot onderstaande categorieën:
  * kunst schilderijen, antiek, litho's, glas kunst, keramische kunst, beeldende kunst, vintage en curiosa
  * Meubelen: antiek, design of vintage stoelen, salontafels, zetels van gerenommeerde ontwerpers of fabrieken met naam en faam zoals Durlet, B&B,...
 • Van 10 tot 10 000 Euro

Een samenvatting van wat je hier kan kopen kan je ook vinden op onze homepagina.

 • Alle huis-en tuinafval: alles wat op rommelmarkten thuishoort, zonder kunstzinnig kantje.
 • Alle elektronica
 • Grote meubelen uit 'grootmoeders' tijd of 'gewone' tuinmeubelen, parasols
 • Nieuwe objecten (met uitzondering van kunst door kunstenaars)

Afhankelijk van wat ik op mijn zoektocht vind, kunnen er hier en daar ook buitenspullen bijzitten. Dus ja, af en toe kan je hier buitendecoratie vinden.

De meeste schilderijen die te koop gesteld worden, zijn voorzien van een haakje. Aangezien dit kunstwerken zijn met een ziel, kan het ook zijn dat het haakje er niet meer aanhangt. Dit kan je telkens zien bij de foto's van het schilderij. Bij elk schilderij is er een foto beschikbaar van de achterkant van het schilderij.

Ik wil kunst, antiek of decoratie verkopen

 • Alle huis-en tuinafval: alles wat op rommelmarkten thuishoort, zonder kunstzinnig kantje.
 • Alle elektronica
 • Grote meubelen uit 'grootmoeders' tijd of 'gewone' tuinmeubelen, parasol
 • Nieuwe objecten (met uitzondering van kunst door kunstenaars)

Wij zijn geen veilinghuis waardoor wij geen afzonderlijke schattingen ter plaatse doen. Wij zijn er om verbindingen te leggen tussen kunst, interieur en kleur.

Draagt jouw item bij tot onze missie, dan nemen wij het met plezier op op onze website en helpen we jou om de omschrijving mee te delen. Je kan het te koop stellen en als het voldoet aan onze missie, dan keuren wij jouw artikel goed. 

Verzending

Alle kunst, antiek en decoratie kan inderdaad opgestuurd worden. Voor grote stukken of een pakket van meer dan 30kg en volgens bepaalde afmetingen, wordt er cargo transport ingeschakeld.

Voor cargo stukken die u toevoegt aan uw winkelmandje, worden deze grote stukken voor u gereserveerd totdat u van ons de offerte doorgestuurd krijgt. Indien u deze bevestigd komen de stukken naar u toe.

Voor de kleinere stukken ziet u bij bestelling wat de verzendkosten bedragen.

De verzendkosten worden berekend op basis van de afmetingen van het object en het verzendadres:

 • Kleinere stukken van De Tuin der Kunsten: tijdens het bestelproces wordt dit bedrag berekend en weergegeven.
 • Grotere stukken van De Tuin der Kunsten en kunstitems die door externe verkopers aangeboden worden: de verzendkosten worden aangevraagd bij de verkoper. Ondertussen wordt het goed wel voor jou gereserveerd. Als je de verzendkosten goedkeurt, dan wordt het kunstwerk aan jou verkocht.
 • Kleinere stukken van De Tuin der Kunsten: tijdens het bestelproces wordt de gemiddelde verzendtermijn weergegeven.
 • Grotere stukken van De Tuin der Kunsten en kunstitems die door externe verkopers aangeboden worden: de verzendkosten en verzendtermijn worden aangevraagd bij de verkoper. Ondertussen wordt het goed wel voor jou gereserveerd. Na goedkeuring van de door ons aan jou bezorgde verzendkosten zal het kunstwerk aan jou verkocht worden. En zal je ongeveer weten wanneer het kunstwerk bij jou terecht zal komen.

Verpakking

Wij hebben respect voor de natuur en verpakken alle kunstwerken in 2e hands verpakking. We gebruiken bestaande verpakking opnieuw.

Legal

Deze informatie vind je bij de check-out.

Deze informatie vind je bij de check-out.

Deze informatie vind je bij de check-out.

Deze informatie vind je bij de check-out en via deze link.

Deze informatie vind je bij de check-out.