Wil je meer kleur en persoonlijkheid in jouw interieur?

Maar je weet niet hoe je het moet aanpakken? Heb je een modern interieur waarbij de kleuren beige, grijs, wit en of zwart de hoofdrol spelen? Wens je dit zachtjes te doorbreken met meer kleur? Als expert in het selecteren en combineren van kunst, authentieke decoratie en curiosa, help ik jou hierbij. Ik maak bewust een selectie van betaalbare authentieke stuks waar iemand z'n ziel in gelegd heeft. Ik wil objecten weg trekken uit hun oorspronkelijke context. En hen samen brengen zodat er een ander verhaal ontstaat. De objecten een betere plaats geven zodat er een andere dimensie ontstaat.

Wil je hier hulp bij?

Heb je verhuisplannen? Weet je niet wat er nog zou passen in jouw nieuw huis of appartement? Of wens je een complete verandering?

Ik help jou kunst, curiosa en authentieke decoratie te combineren zodat het interieur van jouw woning in evenwicht is, meer schwung krijgt en helemaal naar jouw smaak wordt ingericht. Jouw interieur dient jouw persoonlijkheid weer te geven. Ik kan je persoonlijk helpen als kunst- en decoratieadviseur.

Boek een gratis kennismakingsgesprek. Ik adviseer je met veel plezier. Zoals klant Mevr. C. Verhelst met haar eigen woorden omschreef:

"Het is super om te zien hoe enthousiast Charlotte opgaat in wat ze doet. We hadden enkele hele toffe gesprekken waarbij ze me imponeerde door heel snel te begrijpen waar ik naartoe wou. Daardoor vond ze voorwerpen die me raken en ontroeren. Ze noemt het zelf voorwerpen met 'een ziel'. Ze begrijpt dat kunst voor iedereen een individuele betekenis heeft. Het enthousiasme van Charlotte is aanstekelijk om goesting te krijgen om een warme thuis in te richten."

Kunsttest

Je bent nog zoekende en hebt geen idee hoe je eraan moet beginnen?
Dan heb ik de oplossing voor jou. In 7 stappen ontdek je welke kunst er echt bij jou past.
DOE DE KUNSTTEST

Kunst- en decoratie abonnement

Ben je klaar voor een nieuw en warm interieur? Zonder dat er grote verbouwingswerken dienen te gebeuren? Dit kan met mijn kunst- en decoratieabonnement. 1x per jaar kom ik langs om jouw interieur aan te kleden met kunst en authentieke decoratie. Wens je meer informatie over het kunst- en decoratie abonnement?

Wens je meer informatie over het kunst- en decoratie abonnement?

Waarom voor een kunst- en decoratieabonnement van De Tuin der Kunsten kiezen?

Inrichting van jouw huis met kunst en authentieke decoratie

Je bent gelukkig in jouw interieur want het is wetenschappelijk bewezen dat kunst en decoratie geluk brengt

Het grote resultaat = kleur in jouw interieur, in harmonie
Enkele KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
Nederland
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring