interieurcomponiste voor horeca

Heb je een kleinschalige B&B of hotel en wil je een persoonlijke stempel drukken op het interieur? Wens je een andere beleving voor je klanten in jouw restaurant? Of wil je jouw feestzaal warmer en unieker aankleden? Zodat genodigden jullie zaal zullen herinneren? Dit kan met het kunst- en decoratie abonnement van De Tuin Der Kunsten. Boek hier een gratis kennismakingsgesprek. Ik adviseer jou met plezier.

Zo deed ik een interieurstyling met kunst en decoratie bij het tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge

Zoals Mevr. Sandra Meirlevede van het tweesterrenrestaurant omschreef:

"Het idee achter ‘De Tuin Der Kunsten’ vind ik heel tof. Het moet niet altijd duur zijn, het kan ook gewoon passen in je interieur door kleur of materiaal keuze. Kunst is tenslotte heel persoonlijk. Charlotte is ook een super toffe madam, vlotte service. De QR codes op de werken maken het ook gemakkelijk voor onze klanten. Ze weten onmiddellijk de prijs en kunnen direct contact leggen met Charlotte online."

Dit kan ook in jouw horecazaak!

In onderstaand filmpje zie je hoe ik persoonlijkheid heb toegevoegd in het tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge. Dit kan ook in jouw horecazaak! Wist je trouwens al dat het aantrekkelijk maken van bedrijfsruimtes ook fiscaal aftrekbaar is? Boek hier een gratis kennismakingsgesprek Ik adviseer jou met plezier.

 
 

Enkele KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
Nederland


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring