INTERIEURCOMPONISTE VOOR EVENEMENTEN

Maak jouw evenement nog unieker door in te tekenen op het kunst- en decoratie advies van De Tuin Der Kunsten. Zoals klant Mevr. Nele Verplancke - Relatiemanager Private Banking Van Lanschot Kortrijk - onze diensten omschreef:

"Charlotte exposeerde tijdens ons event met verschillende kunstwerken uit haar collectie. Met haar opmerkelijke keuzes en combinaties wist ze onze genodigden zeker te prikkelen. Haar passie voor kunst en antiek gecombineerd met haar creativiteit brengen verschillende genres samen in één mooi geheel. We waren aangenaam verrast van Charlotte en haar expositie en hopen in de toekomst zeker nog met haar te kunnen samenwerken."

Organiseer je een evenement?

Organiseer jij seminaries, congressen, beurzen en/of lifestyle events? En je wenst jouw evenement/ruimte voor een beperkte periode uniek aan te kleden met kunst en authentieke decoratie? Dan kan ik een offerte op maat maken voor jouw evenement. Boek hier een gratis kennismakingsgesprek. Ik adviseer jou met plezier. Elk item in onze collectie is ook te huur voor evenementen. Kijk gerust in onze collectie.

Enkele KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
Nederland


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring