Interieurcomponiste - advies op maat

Het is bewezen dat kunst gelukkig maakt. Een warm, kleurrijk en uniek interieur is dus enorm belangrijk. Eentje dat helemaal bij jou past. Zowel voor je woning of je zaak. Ik kan jou hierbij helpen. Met mijn ervaring als interieurcomponiste maar vooral ook het talent om interieurs te lezen en objecten toe te voegen die helemaal matchen met wie jij bent, hoef je je geen zorgen te maken.

Het woord "interieurcomponiste" is een combinatie van "interieur" en "componist". Ik schik de objecten in een interieur op een manier die vergelijkbaar is met het componeren van muziek.

Ik breng interieurelementen, binnen de gewenste ruimte in het interieur, samen op een harmonieuze en esthetisch aantrekkelijke manier. Het is vergelijkbaar met hoe een componist verschillende muzikale noten en tonen arrangeert om een melodie of compositie te creëren.

Ik adviseer jou met plezier om jouw interieur juist te schikken. Duid hieronder aan naar welk type advies je op zoek bent. Of boek ineens een kennismakingsgesprek.

Enkele klanten aan het woord

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
Nederland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.