Kleurrijke collages van kunst en authentieke decoratie

Ik ben op zoek naar een eye-catcher voor mijn interieur. Het is tijd voor meer afwisseling en kleur. Waar vind ik iets betaalbaars en authentiek? Het moet passen in wat ik nu al heb staan. Klinken deze zinnen je bekend in de oren? Dan zijn mijn kleurrijke collages voor jou een schot in de roos. Ik werk als interieurcomponiste met karaktervolle interieuritems. Ik componeer met mijn ogen. Boek hier een afspraak en kom langs in mijn galerij. Ik inspireer je met plezier.

Matching Elegance

Ik ben een experte in het zoeken én vinden van de juiste objecten. Voorwerpen met kleur, karakter & soms een hoekje af. En dit is nog maar het begin. Ik heb de gave om verschillende objecten te lezen en verbinden, gaande van schilderijen en litho’s tot keramiek, glas en curiosa. Deze objecten, verbonden tot één geheel, vormen samen een collage. In harmonie met elkaar zorgen ze voor rust in jouw interieur.
ERVAAR HET HIER BIJ HET BEKIJKEN VAN DEZE COLLAGES.ENKELE KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★

Netter, freundlicher Verkäufer. Problemlose Abholung mit teilweiser Mithilfe beim Verladen. Ware gefällt mir gut.

Heinz
Deutschland
★★★★★

Objet conforme à l'achat et en parfait état. Très bien emballé et protégé pour le transport. Livraison reçue selon la planification. Très bon donc.

Xavier
België
★★★★★

Vlotte service. Wekelijks nieuwe werken beschikbaar. Een echte aanrader.

Isabel
België
★★★★★

Ik ben het object bij de persoon gaan afhalen. Héél vriendelijk en eerlijk persoon. Zeker een aanrader om bij te kopen!

Chantal
België
★★★★★

Opgehaald bij de verkoopster. Schilderij conform omschrijving dus uitstekend, prima en eerlijke verkoopster. Complimenten!

Cees
NederlandNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten.